20. August 2020

Billede for i dag er af en Enggræshoppe. Fordi det er et fint billede af et dyr som jeg kun har fundet 3 gange før, 1x ved Odense, 1 gang på Vrads hede, og i dag ved Salten Langsø. Det er nogle iøjnefaldende lokaliteter, måske er den (som så ofte) ikke hélt så almindeligt alligevel.

Det var en regnvejrsdag, som gjorde at min plan om at sidde ned et sted og se hvad der kommer i en halv eller en hel time, ikke blev gennemført. Uden det rigtige tøj, og med en kamera som ikke er beskyttet mod regn blev det ikke til noget.

Men jeg fik set Salten Langsø (for første gang) fra Østsiden, som var smukt og fint, dog uden noget rigtigt fugleliv. Det lille stykke hede på vej til søen fra parkeringspladsen var – i mine øjne – meget mere smukt i dette regnvejr. Der var der noget liv, men især mange flotte farver og kombinationer af farver pga regnen.
Jeg havde dog igen igen ro til at tage nogle fine billeder.

Det blev til gengæld til en ekstra stop ved Lindholm Hoved, og den fantastiske Fugletårn. Selveste tårnet var en førnøjelse – altså at den er frit tilgængeligt, ikke vandaliseret (for så vidt jeg kunne se) og rigtigt fint bygget. Dejligt at det kan lade sig gøre.

Udsigten fra tårnet bod ikke på det helt store, men det var fint at se på Lille Lappedykere og en Knopsvane familie.

Besøget mindede mig dog om at jeg har brug for et ordentligt stativ, hvos jeg vil bruge min teleskop for alvor. I øjeblikket er den nemligt næppe bedre en min ret almindelige kikkert.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.