2. Januar 2021

Lige et billede mere af en helt almindeligt havefugl, for at sige at jeg nu er blevet kontaktperson for DOF Boligbirding afd. Øst Jylland. Det glæder jeg mig faktisk til, det er et meget lovende og godt projekt, som næsten kun kan vokse. Sjovt og lærerig for alle, uanset alder, køn, baggrund osv -skulle man tro.

Vi gik samme tur som de sidste tre dage, og det var lidt morsomt at jeg kun så 1 kaldende fugl (en skarv?) sammen med 2 flok … uhm.. turdus… Sjagger(?) mens vi stod og talte med en nabo. Jeg syntes det var lidt for uhøfligt at pludseligt trække kikkert og kamera frem for at se hvad det var som fløj forbi. Men det var stort set den eneste observation -som så ikke blev til en observation.
Lidt senere så vi nogle svane, som var ret langt væk, derfor tog jeg min kamera frem og rettede den mod svanerne. De forsvandt dog i samme øjeblik totalt i nogle lave skyer, og væk var de. Resten af turen så vi ikke rigtigt noget.

Heldigvis kom der senere på dagen en lille gruppe sangsvaner i retning af vores hus. Jeg havde god tid til at hente kameraet og til at få bekræftet at det var sangsvaner:

Så det var art nr 20, og senere Tårnfalk som art nr 21 i Boligbirding. Og ØstJylland trænger til boligbirding observeringer, synes jeg.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.