4. November 2020

Det er altid glædeligt at se Døvnælde, det minder mig om barndommen. Det lykkedes denne gang at tage lidt mere tid til at tage et billede, sådan at det nu i hvert fald kan ses hvad det er.

Det var på en tur i Anebjerg -Fruering delen. En tur som ikke resulterede i særlige observationer. Det var bare fint vejr, turen var afslappet og behageligt og meget mere kan der vel ikke siges om det.
Det er i sig selv værd at notere, at der ikke mødte noget spændende -altså man kan notere det som ikke var (Gulspurve for eksempel, de plejer ellers altid at være der).
En lille glædesoplevelse var at jeg så en gærdesmutte tæt på. Man hører den så ofte, at det er altid er rart også at se den en gang imellem.

Der var nogle Benved busker, som blomstrede så rigeligt, at jeg undrer mig over om det er de oprindelige vilde Benved planter, eller om det er en manipuleret underart.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube