19. Oktober 2020

Det er vel lidt utroligt, efter flere uger uden nye arter, ny næsten 4 på en række. Dagens art, nummer 102 på den nye livsliste: Vindrossel. Den måtte nok komme på et eller andet tidspunkt, fordi de var ofte i vores have sidste vinter.
Men dagens observationer var nok lidt tidligere end forventet, og gjort fra bag komputeren, da jeg kunne se den fra vinduet.

“næsten 4 på en række”, fordi efter Sjagger og Topmejse, var der en dag ved Tåstrup Sø, og set i bagspejlet er jeg 90% sikker på at vi hørte en Vandrikse. Men 90% er ikke 100%, så jeg kunne godt tænke mig at komme til samme sted igen og se om jeg kan optage lyden.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.