19. Maj 2020

En Gul Blødvinge, fotograferet på terassen mens jeg var i en telefonsamtale, med telefonen i opladeren. Længe leve Bluetooth.

Og dejligt at finde sådan et udpræget og klart farvet insekt. Som oftere på terassen, hvor stenørken gør det næmmere at se insekter, og hvor varme måske en gang imellem tiltrækker liv.

Mens jeg var i samme samtale så jeg også Gransangeren igen, flere gange, og nu noget senere på dagen. Så den er sandsynligvis på reden i busken tæt på huset. Den bruger måske bare en anden indgang nu. Jeg tvivler på om jeg får ungerne til at se, hvis det skulle komme så langt. Det virker som om Gransangeren er meget diskret.

Da jeg åbnede gardinerne om morgen, så jeg et hovedet stikke ud mellem grasset:

Som sagt er det nærliggende skov fuld af mus, så det var vist bare et spørgsmål om tid for der kom et dyr som lever af mus. Nu er ræven altså set, og det var langt siden sidst. Bare denne ikke også bliver kørt ned på et tidspunkt.

Ellers var det lidt overraskende at se 2 strandskader flyver over området tæt ved Fælleden. Men dens kald kunne høres fra stor afstand, og de var fint synligt i det klare vejr.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube