17. april 2020

En rigtig god dag, en tur i området med denne Bomlærke som nyt på min livsliste. Og den sad bare lige så fint der hvor jeg parkerede bilen, og den poserede til og med fint til kameraet.

Og så var der nogle meter fra bilen et par gulspurve, som heller ikke var særligt bekymrede for fotografen.

Ellers var der en Ravn, Hvid Vipstjerte, Tårnfalk, Musvåge, Viber, Sanglærker i slåskamp, redebyggende Gransanger, Gravand og Grågæs.

Jeg havde taget noget at spise med, og havde næsten ikke tid til at spise det, så meget var der til at se.

Alt efter at jeg så en Rørhøg på vej til det sted jeg ville gå tur. Og jeg var så …. ivrigt til at komme der at jeg ikke tog ordentligt tid til at se på Rørhøgen og tage nogle bedre billeder. Alle billeder er overbelyst pga forkert indstillet kamera, og jeg åbnede ikke engang bilruderne – også fordi jeg holdt på et ikke alt for godt sted.

Så jeg er bare heldigt at men trods alt kan se at det er en Rørhøg. Kun min anden observation af en Rørhøg på livslisten.

Jeg har ikke nået at udarbejde alle billeder i dag, men det vigtigste har jeg set på. Jeg er nu på 999 observationer i iNaturalist, og nummer 1000 bliver nok en primula-plante som jeg tog billeder af i dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube