16. Juni 2020

Så gik min aften i stå, da jeg ville indberette dette billede af – hvad jeg umiddelbart mente var – en Tornirisk. Men jeg fandt ud af at det er en Gråsisken, og nok en Lille Gråsisken (Acanthis Cabaret), fundet ved Gram.

Det tog mig lidt tit at vænne mig til ideen om at det var en gråsisken, og jeg kom derfor ikke videre med at bearbejde billederne af denne meget varme (28 grader), flotte dag.

En ny art!

Ah, jeg kan hurtigt skrive ned at jeg så 3 Musvåge og hele 3 Tårnfalke på den nyslåede mark. Så jeg tænkte at det som skete i går med musvågerne -at de kom med ungerne – nu skete for tårnfalkene.

Der er også mere end nok at spise på marken, hvor byttedyrene pludseligt ikke har nogen god skjulesteder mere. Et udmærket lejlighed for ungerne at øve sig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube