15. Juni 2020

Stor spektakel på marken igen, som jeg ikke så godt kunne forstå. 4 Musvåge, en Røg Glente og en Tårnfalk samtidigt.

Her til aften er jeg gået igennem de mange billeder jeg tog, og blev jeg overbevist om at det var 2 unge musvåge, første gang jeg så dem, og deres forældre. Dette fordi der var 2 som var meget passive, med to som fløj omkring, og det siges at unge typisk er meget lyse. Denne lyse var den mest passive, men var efter mindst en halv time pludseligt tæt på, sådan at jeg kunne få nogle ordentlige billeder.

Så nu har jeg set forældrene pare, og ungene som kom ud af skoven i deres første periode som udfløjne. Det var da heldigt.

Og ja.. efter et års ventetid, og efter flere forgæves ture til at finde en, fandt jeg tidligt om morgen en Pantersnegl…. under fuglebadet for enden af terassen, og som jeg vender hver dag til at rense. Tættere på er næsten ikke muligt.

Så kan den også krydses af fra 99 arter – listen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube