12. februar 2020

Fugle

Jeg gik en tur på en time og ved den nærliggende sø kunne jeg tælle 200 Pibeænder. Et rigtigt flot syn, så halv skjult i den våde, oplysende jordmasse. 200 røde (og minder røde) hoveder på lange rækker. Og 4 knobsvaner, troldænder og gråænder.

Om aften har jeg har arbejdet i langt tid på at se om jeg kunne få noget godt ud af 24 min video af grenen foran fuglefoderbrættet fra i dag. Det blev til 46 sekunder med 2 blåmejser.
Indtil videre ved jeg ikke hvad jeg skal med de små videoer. Det var en hel del arbejde at finde frem til de 46 sekunder. Det viste sig at hele videoen af 24 min. var 11 GB, og min komputer kunne faktisk ikke klare det.

Jeg har været rigtigt glad for min kikkert i dag, da jeg endnu engang opdagede at det er meget nemmere at se gennem en kikkert tværs igennem buskerne, eller på en fugl som flyber forbi. En kamera, som hos mig oftest står på auto-fokus, driller enormt, men en kikkert gør bare det den er sat op til. Og det virker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube