13. februar 2020

Insekter

Endeligt en flue på væggen! Er det et forårstegn?
Og den opdagede tilfældigt da jeg ville se om jeg kunne lave en video af en genstand tæt på. Først da jeg var godt og vel i gang med at se om jeg kunne stille skarp på et blad, så jeg fluen.

Så det blev en fint mulighed for at teste kamera.
Først mobiltelefonen, så video-billede, og til sidst min almindelig kamera. Sikke en forskel.

Fugle

Da vi gik en lille tur i skoven med hele familien, var der fuglelyd der igen som jeg har funderet over de sidste uger. På iNaturalist fik jeg lige hjælp til et lignede lyd, så nu tror jeg at det er en spætmejse, også fordi jeg så et på stedet.

Det skulle så være en spætmejse….

Jeg er ret sikker på at jeg så en svartbag den 8. februar ved Ajstrup strand. Hvis den bliver identificeret som sådan på iNaturalist ville det allerede være fugleart nr 50 fra i år. Det synes jeg selv er ret imponerede, da jeg ikke målrettet går efter nogle fugle, men bare besøger nogle få lokaliteter.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.