11. februar 2020

Fugle

Dagens største nyhed er at den fugl jeg var usikker på ved Møssø Østside den 7. februar, sandsynligvis er en Sortstrubet Lom. Det vil sige art nummer 70 for mig. Det er noget af en overraskelse, da de enligt ikke skulle opholde sig i ferskvand.
Helt ærligt, jeg kunne se at det ikke var en helt almindelig fugl, men da jeg arbejdede med billederne gik jeg ud fra at det nok “bare” var en lappedykker.

Den anden store nyhed er at jeg idag har forsøgt at lave nogle videoer af fugle ved fuglefoderbrættet. Og det lykkedes ret godt (de er også enormt tæt på vinduet).

Men jeg har ikke kunne se på det endnu, og jeg mangler stadigvæk at udarbejde billederne fra den 8. februar, med stær!

Det var dejligt i dag at se videoen og høre interviewet med Vicky Knudsen og Sebastian Klein hos TV Glad. Det var fint lavet og en god samtale.

Andet

Jeg synes at 1000 arter i en have er en fint udfordring. Til min overraskelse er jeg kun på 131 “matrikelarter” ifølge iNaturalist. Som Bart van Camp siger: lots and lots and lots of room for improvement.

Skulle man tage udfordringen op…. 1000 arter…. eller 500….?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.