11. Marts 2020

Grønsiskerne var meget tæt på ved Sortesø/Svanesø området i dag, cirka 4 meter fra mig. Og selvom jeg havde god tid og de var tæt på, var det alligevel ikke nemt at få et ordentligt billede af dem. De sidder ikke meget stille, og de hænger mere omvendt end at de sidder pænt på grenen.

Jeg købte Lars Gejl’s nye bog “Nordeuropas Fugle” i dag, og kunne med det samme slå op at den grønsiske på billede er en han.
Bogen ser godt ud, indholdet er lovende. Jeg er spændt på at se hvor meget jeg vil komme til at bruge det. Men det er allerede nu praktisk at have et oversigt af de forskellige arter i en familie på få sider. Det gør det meget hurtigere at vælge mulighederne til og fra.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.