10. Marts 2020

I dag var der to hare, som åbenbart ikke var opmærksom på omgivelserne, og som løb efter hinanden og rullede rund på skovens bund, mens de slåedes med forbene mod hinanden. De kom bare tættere på mens de gik rund omkring mig, og til sidst var de kun 5 eller 6 meter fra mig. Og det midt i en lille skov fuld af liv, hvor der var musvåge, spætmejse, kvækerfinke, en skovskade, og så dette her:

Der har været natugler i området, så mon ikke….
Men jeg forventede ikke at høre sådan noget midt på dagen, og det var rent tilfaldigt at det var med på en den ene optagelse jeg tog, for at fange et andet lyd.

Og ja, lyd… det må jeg arbejde på. Jeg går glip af så meget fordi jeg ikke har styr på hvilken fugl siger hvad. Slet ikke. Gad vide hvor mange fuglestemmer jeg helt 100% sikker kan identificere. 20? Jeg ved det ikke engang.

Jeg har i dag lavet en langt liste med alle lokaliteter omkring mig og omkring skanderborg/skanderborg Sø, og set på de forskellige observeringer i de lokaliteter.
Nogle er helt glemt af fugleobservatører, andre er meget vel besøgt. Men ved at sætte dem ved siden af hinanden kan jeg se hvor jeg kan forvente hvad.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.