10 juni 2020

Det er let skyet og 19 grader, og haven er kommet meget mere til liv. Der er mange fluer omkring, det er sjældent at man ikke hører en på terassen, og kun dem som er bag vinduerne i stuen er allerede nok til dagens portion af observationer.

For første gang er der nu flere sommerfugle samtidigt i haven, jeg tæller cirka 5 Nældens takvinge, som opholder sig især ved 1 blomstrende busk, men som også udforsker resten af haven.

Der er dog ikke mange blomster, grasset overhersker endnu, og det meste “ukrudt” er grønt.

Jeg lægger mest mærke til fluer og hvepse, og fotograferer 7 af dem i dag. Denne hveps, som nok populært kan kaldes for Guldhveps er den mest iøjnefaldende.

Det drejer sig nok mest om farver hos mig, det er det jeg er oftest mest imponeret over.
Måske er det også derfor at for eksempel edderkopper ikke helt fanger min opmærksomhed.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube