10. Januar 2021

Dagens største nyhed er utvivlsomt at konen så en Ræv i vores have. Den løb i stor fart fra den ene nabo gennem vores have til den anden nabo. Og da den ikke så nemt kunne komme ind i den sidstnævnte have skulle den lidt tilbage og ind i synet igen, for at komme væk gennem et hul ved siden af havelågen.
Desværre så jeg den ikke selv, og det gik efter sigende også lynhurtigt.
Vi har ellers i de sidste år set nogle enkelte gange en ræv på stor afstand ud på marken.

Ellers gik vi en fint familietur igen hvor vi kæmpede os frem på de våde stier, ofte fuld af mudder på en glat lerlag. Børnene talte, løb, faldt, klatrede og rutsjede ned, så der blev ikke set alt for meget liv omkring os.
På et tidspunkt så vi dog et egern, og vi var enig om at den var iøjnefaldende mørk. Den var snarere sort end rød, men afstanden var ret stor.

Jeg talte i dag 23 Skovspurve i vores have, det er flere end jeg nogen siden kunne tælle.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube