10. August 2020

10. August 2020

En blodrød Hedelibel, set i vores have i det varme vejr da jeg vågede mig ud for at finde en observation for i dag.

Tidligere på dagen, om morgen, var det fint, og brugte jeg en halv time på at starte en ny uge med Boligfugl. Det blev dog kun til 6 arter i denne halve time.

After det blev det til et besøg på xeno-canto.org, som burde være et nyt hjemmested til mig. En hel site med kun fuglestemmer!

Den har dog ikke direkte en android app, men da jeg ledte efter det fandt jeg en app med navnet Fuglequiz. Det var da lidt morsomt at prøve, og hvis man sætter den på 6 fugle som synger samtidigt bliver det til et fint leg. Og mon ikke man også lærer noget af det.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Fuglesang Grågæs Gulspurv Haven Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lindholm Hoved Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Sortspætte Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube