10. August 2020

En blodrød Hedelibel, set i vores have i det varme vejr da jeg vågede mig ud for at finde en observation for i dag.

Tidligere på dagen, om morgen, var det fint, og brugte jeg en halv time på at starte en ny uge med Boligfugl. Det blev dog kun til 6 arter i denne halve time.

After det blev det til et besøg på xeno-canto.org, som burde være et nyt hjemmested til mig. En hel site med kun fuglestemmer!

Den har dog ikke direkte en android app, men da jeg ledte efter det fandt jeg en app med navnet Fuglequiz. Det var da lidt morsomt at prøve, og hvis man sætter den på 6 fugle som synger samtidigt bliver det til et fint leg. Og mon ikke man også lærer noget af det.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.