1. September 2020

Endnu en god fugledag. Med for eksempel denne rørhøg ved skoven, set fra matriklen. Meget uforventet. Og 3 gulspurve, som jeg syntes var lidt svært at identificere, men med hjælp af den AI af iNaturalist og fuglebogen blev det klart.

Og først i dag gik det op for mig at en Gransanger har mørke ben, og en løvsanger lyse. Så enkelt er det, ligesom Tornsanger (lyst) og Gærdesanger (mørk). Det er nærmest interessant at jeg ikke har opdaget det før, fordi det står jo skrevet mange steder. Så i dag så jeg en Gransanger (og jeg er ret sikker på at jeg så en Lovsanger for nogle dage siden i haven -den var meget mere gul på maven).

I alt er jeg nu oppe på hele 27 arter set fra matriklen i 2 dage. For resten af måneden mangler der kun Musvåge og Gærdesanger, og så forventer jeg ikke meget mere. Måske grågås så, eller en skarv som flyver forbi. Eller hvem ved. En helt måned er langt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.