31. August 2020

Det er igen svært at vælge et billede, men dagens billede repræsenterer dagens mest imponerede oplevelse. Disse Canadagæs fløj meget lavt forbi vores have, måske en 30 meter over jorden, og de larmede enormt da de kom forbi. Jeg må på et eller andet tidspunkt altid tænke på køende hunde når sådan en gruppe kommer larmende forbi. Jeg talte omkring 90 af dem.

Det var kun et af 21 fuglearter jeg så i dag fra matriklen. En fantastisk dag med andre ord. Og for eksempel Canadagæs gav lyd fra sig, sådan at jeg ikke blev overrasket, og faktisk kom der først 3 forbi, som jeg allerede så, så jeg var advaret. Og lidt senere kom der en Fiskehejre overflyende, ret højt, som også skreg mange gange, sådan at jeg næsten ikke kunne undgå at lægge mærke til den.

Lidt utroligt at se allerede 21 arter i den første dag af en ny måned Boligfugl. Det bliver også med det samme svært at se noget som ikke er på listen endnu. Dompapen mangler, og Musvåge, som de mest oplagte.

Der er også et billede som viser noget som ligner et slags terner, men kvaliteten er dårligt, og jeg forstår ikke at de har sådan nogle korte haler og ikke særligt spidse vinger. Men næbet er ret langt, tynd og spids, og de har en sort, smal hovedbeklædning som terner. Jeg er spændt på om nogen tør at identificere den.

Jeg gik også en fint tur med børnene i omgivelsen, og vi fandt blandt andet en Blå Mosaikguldsmed og en Storplettet Perlemorsommerfugl.

Om aften fløj der 1 flagermus i haven.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.