9. April 2020

En tur med børnene resulterede i et fint billede af en Rødmus: mor så den, sønnen fandt den, far ventede på stedet og tog et billede.

Og det var godt det kunne lade sig gøre, fordi det var travlt i skoven. Vi mødte måske 25 mennesker på vores lille tur gennem et lille skov udenfor byen. Det var som om det var mere travlt i skoven end på E45 i øjeblikket.

Et af højdepunkterne for mig var en rødhals som sang oppe i træerne i skoven. Jeg kan ikke mindes at have set en rødhals i skoven før, så det tog mig også lidt tid til at genkende den, set bagfra oppe i træet.

Og jeg er ret sikker på at jeg så en løvsanger, men det ene billede jeg nåede at tage af busken stillede skarp på træerne bag fuglen, og da der er flere sangere end Løvsanger er jeg ikke helt sikker uden billede.

Mens børnene legede kunne jeg lege med at tage billeder af Stor Humlefluen i luften:

I alle billeder jeg kunne tage, hvor den hæng stille i luften, var det med samme kropsposition.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube