8. August 2020

En Almindelig Blåfugl på bestilling, jeg havde nemligt set arten flere gange et sted, og cyklede specialt for at tage et billede med sønnen derhen. Og de var der også i dag, så Tjek! Første observation for i år.

Og som altid… da jeg parkerede cyklen derhjemme så jeg en… Almindelig Blåfugl i haven.. Men den kunne nok aldrig fotograferes, fordi den nærmest straks forsvandt over hækken.

På samme sted som Almindelig Blåfuglen var der også flere Stregbredpande, så den kom også med på listen. Total antal sommerfuglearter for i år kom dermed på 12 + Aurora og citronsommerfugl tidligere på året = 14.
Og det uden at prøve noget særligt, udover dagens cykeltur og en tur til Hylke for at se på sommerfugle. Men helt så imponerende er det vel ikke, 14 arter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube