5. Marts 2020

Det var en underligt dag, med 1 syg barn hjemme, og der var en familiemedlem som fandt ud af hvordan man sender beskeder fra en mobiltelefon, Dyrenes Beskyttelse ringede og jeg så på DOF og deres hjemmesider og lokaliteter og skrev en mail til dem.

Det er interessant at man kan se fugleobservationer på små områder såsom Skarup Sø eller Ringkloster Sø, og at man kan se hjemmefra hvilken observationer der bliver gjort den dag. Live fra felten.
Ebird er nok mere brugervenligt til at komme i gang med, men har ikke denne opdeling i lokaliteter og søgemuligheder på grund af det. Og den har ikke en stor brugerflade og lokale foreninger som DOF har.

Og midt i det hele kom en Musvåge cirklende forbi, direkte over vores hus. Det billede ovenfor er taget lige udenfor terrassedøren. Jeg skal huske at tage billeder i RAW og JPEG, og gerne så mange som muligt. Det er svært at stille skarp i alt hast og alle billeder skal alligevel bearbejdes for at overhovedet ligne noget. Men jeg er meget glad for at jeg kan tage billeder som kan identificeres.

Da mørket faldt så jeg to han solsorte slås, og de gik til sagen. Og lige inden solens lys blev slukket sang en solsort fra et træ hos naboerne. Sikke en dejlig lyd.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.