5. April 2020

Sikke en overraskelse at sidde på terassen – lige så stille – og så bemærke at der altså sidder nogle anderledes fugle i kirsebærtræet. Jeg kunne ikke så godt tage billeder af dem imod solen, men til min stor held kom de tilbage i et hjørne af haven, hvor lyset var meget bedre.

Så kunne jeg nå frem til at det var Engpiber (med mindre iNaturalist afkræfter det). De har jeg haft på besøg en gang i efteråret ’19, men ellers ikke. Gad vide hvor de så pludseligt kom fra, og hvorfor de landede i haven.

Og det andet mirakel, rødpelset jordbi i min egen have!

Den var ret nemt at se, et lille rød plet som fløj rund over grasset og blomst.

Og så tænker jeg på den anden observation fra den 22. marts af en af samme slægt (Andrena), som ikke kunne nærmere bestemmes den gang. Nu skulle der dog ikke være tvivl – for så vidt det er muligt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.