29. Marts 2020

En kurator på iNaturalist tror at jeg måske har set brandmus, og endda 2 gange, hvoraf 1x i vores have. Men hun er ikke helt sikker. Brandmus er ret sjældent, men bliver set oftere i de seneste i Jylland, ifølge Fugleognatur.dk. Og så har hun også identificeret en rødmus og en dværgspidsmus (også fra vores have).

Så måske bliver det tid til at sætte vores falde op udenfor, og slippe dem fri igen inden sengetid. Jeg er ikke meget for at genere dyr, heller ikke mus, men det er fristende. Vores have er fuld af musehul, men jeg ser dem meget, meget sjældent.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube