28. Februar 2020

Jeg nåede ikke at udarbejde billederne fra for 2 dage siden, da jeg gerne ville se på fuglerne i haven. Det fik jeg nogle god billeder af, den af sumpmejsen og måske var denne fra musvitten bedst:

Jeg gør størrelsen af billederne mindre, for ikke at fylde for meget på hjemmesiden, så den er lidt bedre i større opløsning.

Om morgen så jeg 11 svaner flyvende i min retning, mens jeg så en video om fugle(!). Jeg gik ud fra at det var knopsvaner, så jeg så bare til, men da de kom tæt nok på kunne jeg se at det var sangsvaner eller pibesvaner. Ærgerligt at jeg ikke tog et billede.
Der kan man se at man altid skal være parat 🙂


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.