26. Juni 2020

Det er svært at vælge dagens billede igen. Det blev denne Fireplettet Libel, bare fordi den er forholdsvis skarp og tydeligt.

Sønnen og jeg to dog på jagt efter sommerfugle til DN’s sommerfuglejagten app. Det var dog for varmt og for kedeligt til ham, men heldigvis var han så venligt at være lidt tålmodigt og lege lidt i skyggen.

Så blev det til identificerbare billeder af
– 1 Skråstregbredpande
– 1 Okkergul Pletvinge
– 3 Okkergul Randøje
– 4 Græsrandøje
– 1 Engrandøje

Ud over det en Grøn Køllesværmer og en Femplettet Køllesværmer.
Ikke dårligt til en kort tur.

Tidligere på dagen så jeg en Skovskade i vores have. Det var registreret art nr 52 set fra matriklen, og art nr 87 for mig siden marts 2020.
Jeg burde har haft et billede af den, jeg havde en chance, men det er det med at huske at tænde for kameraen. Fordi hvis man først skal finde ud af at man skal tænde, er fugle for længst fløjet.

Men med dette flotte, varme vejr er det rart med en klar, blå himmel. Det er nemmere at se på fugle og dyr i dette lys med denne flotte baggrundsfarve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube