22. Februar 2020


Tur gennem det nærliggende skov, og tilbage via markvejen, efter nogle dage med hård vind og meget regn. Og især det sidste var meget synligt i bækkene.

Jeg blev faktisk så optaget af alle de små vandfald at jeg optog flere små videoer med mit almindeligt kamera.

I aften har jeg dog kun set på de billeder jeg tog, og det var ikke så mange. Det var en larm i det vindblæste skov, og dyrene skjulte sig måske lidt. Jeg så eller hørte i hvert fald ikke meget. Og med regn og hagl i nakken havde jeg heller ikke meget lyst til at stå længe med en sårbar kamera i hånden.

Det blev til 4 billeder som jeg har oploaded til iNaturalist, og til min overraskelse var 3 af dem nævnt i projektet 99arter at se for du bliver voksen. Nemligt Mirabel (allerede nu en blomst!), Bedeguargalhveps og Gul Bævresvamp. Dem havde jeg dog alle tre allerede observeret, men jeg har tilføjet dem for en sikkerheds skyld.

Bedeguargalhveps
Gul Bævresvamp

Det fjerde billede ligner umiddelbart en stor regnorm, og den har jeg faktisk ikke endnu i iNaturalist -hvis det er altså det det ender med at blive. Jeg har ingen forstand på orm.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.