21. Juni 2020

Igen var det et af børnene som viste mig på dagens observation, Datteren pegede på en Grøn Bredtæge på gardinerne i døråbningen. Den havde jeg forventet i langt tid før, men kommer åbenbart ikke i stor antal. Eller de er bare svært at se i naturen.

Familien gik også en kort tur i Anebjerg, hvor far allerede hurtigt sank bagud, da han kunne høre – men ikke se – 3 tornsanger i buskadset. Til sidst lykkedes det at få et billede af en Tornsanger, men selvfølgeligt ikke verdens bedste billede:

Billedet er bare lige god nok til at kunne se – i kombination med sangen – at det også var Tornsanger.

Så selvom denne del af Anebjerg nyplantede skov er meget nyt og lavt, er det meget interessant at se at der er visse arter som bliver tiltrukket af de lave busker og træer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube