2. Marts 2020

Så en jernspurv igen, så iøjnefaldende at skovspurve kommer her i en stor flok af op til 14 fugle ad gange, gråspurve højt 4 fugle, måske en lille familie fordi der er højst 2 hanner og 2 hunner, og jernspurven er altid alene, og oftest kun på jorden. Men Jernspurven er heller ikke helt af samme art som skov- og gråspurv..

Jeg glæder mig til at se min første hvide vipstjert igen. De kommer nok i slutning af denne måned.

Og så gik jeg endeligt igennem de fleste billeder af den 26. februar, og fik min første sanglærke for i år på iNaturalist. Godt nok utydeligt, men lige nok til at kunne se hvad det er. Det er så meget nemmere i feldet hvor fuglesangen høres overalt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.