17. Mart 2020

En af sideeffekterne af at ikke slå grasset så tit er, at Kodriver-planterne i et hjørne af haven har det svært. Eller måske er der en anden årsag. Jeg tvivler faktisk på om jeg overhovedet så dem sidste år, men i dag fandt jeg 1 kodriver på den anden side af hækken.

Så måske skal jeg i morgen gå på undersøgelse og se om der gemmer sig flere blandt grasset, de vilde jordbær og andet. Så skal jeg redde dem, fordi jeg synes at de er fantastiske, og dejligt tidlige blomster, guf for de første insekter, skulle man tro.

Ellers så jeg igen 2 Musvåge over skoven, og man undrer sig over om de kan finde et stille sted til at bygge en rede, nu at der er så mange mennesker i skovene.

På vej hjem fra arbejde var der en hare på vejen foran bilen. Godt at jeg allerede har et billede af en Hare til 99 arter projektet på iNaturalist. Ellers ville det være lidt surt at se en Hare, men kun når det er mørkt og når jeg ikke har en kamera med.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube