16. September 2020

Stille dag, tåget om morgen, men jeg kunne meget godt se Skovskaden i kirsebærtræet alligevel. Et flot syn, den hvide hals og sorte streg på kinderne. Syndt at jeg ikke så de flotte øjne.

Ud af tåget kom der en strøm af måger, i langt tid. Jeg tog mange billeder af dem, men kunne ikke se andet end stormmåger. I sidste ende skrev jeg 600 Stormmåger, men mon ikke tallet var snarere flere tusind. Men det krævede bare at jeg var ude at tælle 1 for 1 i flere timer.
Det minder mig om at det ville være sjovt med en tæller. Mon ikke jeg skal se om jeg kan finde et på nettet.

Igen er jeg ret sikkert at jeg så en Musvåge, denne gang over Sønderbækskoven. Men den fløj fra mig, uden at bevæge med vingerne. Jeg kunne kun se en brun ryg og finger ved vingerne, så det var ikke nok til at være 100% sikker.
Sidste gang at jeg registrerede en Musvåge set fra matriklen var den 22. august, og før det så jeg Musvåger flere gange om ugen. Lidt underligt er det vel. Er de bare færdigt med at opfostre ungerne?

Om aften så jeg en flagermus i haven igen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube