14. Juli 2020

Art nr 88 på min liste for i år: Skestork! Aldrig set før. Set på en aftentur gennem Rebild bakke til Gravlev sø. Det tog mig faktisk lidt tid før jeg opdagede at ikke alle hvide fugle var Knopsvane, men da jeg først havde opdaget det var der ingen tvivl.

Faktisk er de allerede synligt på det billede fra i går, men der mente jeg at det måske bare var nogle hvide ænder. Her i aften tog jeg nøsten 100 billeder af de 4 Skestork, fordi jeg kunne næsten ikke tro det og ville have nogle billeder som kunne bevise det. Men det var ret langt væk, da jeg var på Ravnkildevejen, som ligger på den anden side af søen hvor Gravlev er.

Ud over det var det en fint tur, med Gulspurv, måske Engpiber, en Rørhøg og, selvfølgeligt, får:

Tideligere på dagen gik vi tur i Rebild Bakke:

Hvor datteren opdagede en nogenlunde sjældent art løbebille. I hvert fald 1 man ikke ser tit om dagen, Smuk Metaljordløber:

Det er indtil videre kun den anden observation i Danmark på iNaturalist.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube