14. August 2020

Tur til Pinddal Mose og Fåresø, hvor jeg traf Storplettet Perlemorsommerfugl på to forskellige steder. Den havde jeg ikke set før.

Jeg forsøgte at følge ruten omkring mosen, men endte af et eller andet årsåg i Store Højlund Plantage (hvor Sukkertoppen ligger i). Der så, og hørte, jeg endeligt med sikkerhed Sortmejser. Så det blev til art nr 92 på fuglearter-listen.

Det var dog ellers en lidt svært dag, og det blev desværre ikke til rigtigt strukturerede observationer. Mon ikke det også var fordi det var et nyt område for mig. To nye arter er dog ganske udmærket.

Og der var en Stillits i haven. Så er vel alt godt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.