13. September 2020

En lille tur i haven fortalte om flere af buskene og plantene som er på vej til efterår. Den Syriske Rose er der dog endnu i fuld flor, men det er også den eneste som trives som var det sommer.

Sommerfuglebusken blomstrer lidt endnu, hist og her, men tiltrækker ikke noget på sådan en halvblæst, lidt grå dag.

Rønnebærtræet er næsten spist helt tom for bær, nok mest af Solsortene og Husskader.

Denne, mig ukendte busk, er fuld af bær endnu, så måske er den næst til at blive spist. Jeg mindes ikke fra tidligere år at der var bær på om vinteren. Vi har to af dem i haven.

Måske så jeg en Rørhøg igen i dag, men det gik lidt stærkt, og selvom jeg løb udenfor med kikkerten i hånden fandt jeg den ikke igen. Men i den korte flash at jeg så den, tænkte jeg på Rørhøg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube