13. November 2020

Fredag den 13de blev ikke så dårligt. Det startede med at jeg skulle vente 45 minutter udenfor pga tekniske problemer. Jeg havde tænkt mig kort at besøge Sortesø i Skanderborg, og fordi jeg var så sent ville det blive endnu kortere. Men der var gæster i Fugletårnet, og nogle andre som snakkede med dem fra stien. Og i disse Coronatider valgte jeg ikke at besøge tårnet.

For ikke at komme helt tom håndet hjem, tog jeg nogle billeder fra stien af nogle ænder, og det er ovenstående and en detail af. Fordi jeg ved ikke hvad det er for en and. Ligner det ikke en Krakand? iNaturalist to the rescue, forhåbentlig.
(Edit: Det blev til en Pibeand ifølge iNaturalist)

Ved hjemkomst valgte jeg at se en video-interview, mens Tårnfalken så rundt i haven:

Jeg har forsøgt at kønsbestemme fuglen, og tror nu at det er en hun.

Videoen var et interview med “nature-writer” Melissa Harrison:

Efter videoen besluttede jeg mig for at købe hendes nye bog “The Stubborn light of things”, hvilket indeholder – udover et forord – stykker hun skrev til avisen i rubrikken “A Country Diary”.
Det glæder jeg mig til.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.