11. April 2020

En mærkelig fugle dag, da jeg så for første gang både en Stillits og en Stor Flagspætte i vores have. Og begge gange var jeg så forbavset at jeg lod mig glide ned fra stolen som en pose kartofler, i et forsøg på at komme uset til min kamera. Begge gange var fugle fløjet da jeg stod færdigt med kameraet.

Der er flere Store Flagspætter i området, så at vi får besøg af en af dem er ikke helt så overraskende måske. Men Stillits en har jeg kun set 1x flere kilometer fra vores hus.

Jeg må sidde klar ved kameraet i morgen…

De 3 observationer fra i går, med billeder og 1 med lyd, af hvad jeg mente var Gransanger, er nu alle blevet bekræftet på iNaturalist.

Så den kan jeg tilføje på årets liste.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.