1. April 2020

Det er nok sjældent at man kan være så heldigt at møde en ræv i fint dagslys og så tæt på. Jeg ved ikke helt hvorfor den ikke hørte mig. Den så ellers frisk ud, jægede mus, men var åbenbart ret ubekymret. Jeg tog billeder, gik videre, og da jeg kom tilbage var den på nogenlunde samme sted endnu.

I vores have kan jeg se at kodriver er kommet op flere steder (billede indlæg 17.marts 2020). Den har spredt sig gennem vores have i flere retninger (tak til jeres flotte arbejde, myrene), og selvom der ikke er mange, ser det lovede ud for fremtiden.
Der er nogle skovanemoner og forglemmigej, så jeg må hellere fjerne gras fra nogle beder for at give plads.

Og for tredje dag i træk så jeg en Rød Glente.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.