31. Maj 2020

iNaturalist hos Naturen i Danmark

Stille dag med familien i dag. Jeg tog ikke et eneste billede, og sidst på dagen blev det et bevidst valg. Det har været travlt med alle billeder de sidste aftener, nu havde jeg tid til lige at se forbi Naturen i Danmark.

Der er heller ikke det største aktivitet i haven i øjeblikket, måske fordi vi er så meget ude, eller fordi der findes føde nok der hvor fuglene har fred og ro.

Det er de sædvanlige Skov- og Gråspurve, Musvitten som arbejder på at flæske op ungerne i redekassen en enkelt Råge som tjekker terrassen, hvor Rupert (vores terassemus) viser sig en gang imellem, og en Gråkrage som gør hvad alle skal en gang imellem på fortovet. Om aften fanger jeg tit 2 landsvaler med øjnene.

Bier bliver fanget bag vinduerne, men jeg tog ingen billeder fordi indtil videre kan jeg ikke artsbestemme dem mere end Andrena eller Osmia Bicornis, lige meget hvor gode billederne er.

Ifølge iNaturalist har jeg i går passeret de 500 registrerede arter, i cirka 11 måneders tid. 385 i 2019 (fra den 4. juli), og altså “kun” 233 indtil videre i 2020. Men det bliver jo sværere at tilføje nye til totalen.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.